Advertisement

Autoturism căutat de autorităţile bulgare depistat la P.T.F. Calafat

Calafat News
miercuri, iunie 15, 2016 | 20:27 Last Updated 2016-06-15T17:28:44Z

Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – P.T.F. Calafat au depistat un autoturism marca Alfa Romeo căutat pentru confiscare de autorităţile bulgare.

În data de 14.06.2016, în jurul orei 07.00,  la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră cetăţeanul român Florian V., în vârstă de 32 ani, domiciliat pe raza judeţului Dolj, la volanul unui autoturism marca Alfa Romeo, înmatriculat în Bulgaria.

În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul figurează ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile bulgare la data de 24.03.2016.

Faţă de cele constatate, cetăţeanul român a declarat că nu avea cunoştinţă despre faptul că acesta este căutat, el fiind doar şoferul autovehiculului.

Poliţiştii de frontieră au întocmit în cauză dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire, iar autovehiculul în valoare de aproximativ 6.000 de lei a fost indisponibilizat la sediul S.T.P.F. Dolj până la finalizarea cercetărilor.
Comments
comments that appear the responsibility of the commentator
  • Autoturism căutat de autorităţile bulgare depistat la P.T.F. Calafat

Trending Now

Advertisement