Advertisement

Microbuz căutat de autorităţile italiene depistat la P.T.F. Calafat

Calafat News
luni, iunie 13, 2016 | 19:25 Last Updated 2016-06-13T16:25:46Z

Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – P.T.F. Calafat au depistat un microbuz marca Opel Movano pentru care autorităţile italiene emiseseră o alertă de căutare.

În data de 10.06.2016, în jurul orei 16.00,  la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră cetăţeanul român Marius S., în vârstă de 27 ani, domiciliat pe raza judeţului Dolj, la volanul unui microbuz marca Opel Movano, înmatriculat în Italia. În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul figurează ca fiind bun căutat pentru folosirea ca probă în cadrul procedurilor penale, alertă introdusă de autorităţile italiene.

Faţă de cele constatate, cetăţeanul român  a declarat că nu are cunoştinţă despre situaţia autovehiculului, el fiind doar şoferul acestuia.

Poliţiştii de frontieră au întocmit în cauză dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire , iar autovehiculul în valoare de aproximativ 13.000 de lei a fost indisponibilizat la sediul S.T.P.F. Dolj până la finalizarea cercetărilor.
Comments
comments that appear the responsibility of the commentator
  • Microbuz căutat de autorităţile italiene depistat la P.T.F. Calafat

Trending Now

Advertisement