News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Microbuz căutat de autorităţile italiene depistat la P.T.F. Calafat

Microbuz căutat de autorităţile italiene depistat la P.T.F. Calafat


Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – P.T.F. Calafat au depistat un microbuz marca Opel Movano pentru care autorităţile italiene emiseseră o alertă de căutare.

În data de 10.06.2016, în jurul orei 16.00,  la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră cetăţeanul român Marius S., în vârstă de 27 ani, domiciliat pe raza judeţului Dolj, la volanul unui microbuz marca Opel Movano, înmatriculat în Italia. În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul figurează ca fiind bun căutat pentru folosirea ca probă în cadrul procedurilor penale, alertă introdusă de autorităţile italiene.

Faţă de cele constatate, cetăţeanul român  a declarat că nu are cunoştinţă despre situaţia autovehiculului, el fiind doar şoferul acestuia.

Poliţiştii de frontieră au întocmit în cauză dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire , iar autovehiculul în valoare de aproximativ 13.000 de lei a fost indisponibilizat la sediul S.T.P.F. Dolj până la finalizarea cercetărilor.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu