Advertisement

Prinşi de poliţiştii de frontieră cu nereguli la autoturisme

Calafat News
vineri, iunie 10, 2016 | 14:29 Last Updated 2016-06-10T11:29:54Z

Poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Dolj au întocmit dosare penale pe numele a doi bărbaţi care au fost depistaţi cu nereguli la autoturismele pe care le conduceau.

Astfel, ieri dimineaţă, la ora 05.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră, la volanul unui autoturism marca Fiat, cetăţeanul român Cosmin V., în vârstă de 42 de ani, domiciliat pe raza judeţului Arad. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii de frontieră au constatat că maşina are numerele de înmatriculare expirate din data de 04.06.2016.

Un alt caz s-a înregistrat marţi, 7 iunie a.c., în jurul orei 02.00, atunci când poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Bechet, judeţul Dolj, au oprit în trafic, pe raza localităţii de frontieră Lişteava, o autoutilitară marca Iveco Daily la volanul căreia se afla cetăţeanul roman Albert S., în vârstă de 42 de ani, domiciliat pe raza judeţului Dolj. Întrucât conducătorul auto nu a putut prezenta pentru control permisul de conducere, poliţiştii de frontieră au efectuat verificări în bazele de date, constatând că bărbatul are permisul de conducere suspendat pentru infracţiuni la regimul circulaţiei.

“În ambele cazuri, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără drept de circulaţie în România, conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană al cărei permis de conducere este suspendat, respectiv conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat”, a precizat comisar şef Romică Ivănoiu, purtătorul de cuvânt al STPF Dolj.

sursa:cvlpress.ro
Comments
comments that appear the responsibility of the commentator
  • Prinşi de poliţiştii de frontieră cu nereguli la autoturisme

Trending Now

Advertisement