News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Cetățean bulgar căutat pentru trafic de droguri, prins la Calafat

Cetățean bulgar căutat pentru trafic de droguri, prins la Calafat


Ofițerii Serviciul de Investigații Criminale au preluat sub escortă, vineri, de la Calafat, un cetățean bulgar căutat de autoritățile din Turcia pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri.

Este vorba de Mehmedov Aliev, de 33 de ani, care a fost depistat de polițiștii de frontieră de la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat pe sensul de intrare în România dinspre Bulgaria. Cetățeanul bulgar, care era dat în urmărire internațională în vederea extrădării în Turcia, a fost dus la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Craiova, iar procurorii au emis pe numele acestuia o ordonanţă de reţinere pentru 24 ore.

Oamenii legii au mai precizat că Mehmedov a fost încarcerat în arestul IPJ Dolj și urmează să fie prezentat în fața magistraților Curții de Apel Craiova în vederea emiterii mandatului de arestare şi demarării procedurilor de extrădare.

sursa:gds.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu