News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Autoturism căutat de autorităţile din Italia, descoperit de către polțiștii de frontieră

Autoturism căutat de autorităţile din Italia, descoperit de către polțiștii de frontieră


În data de 15 august, ora 06.40 dimineața, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat-Vidin, în aria de competență a Inspectoratului Teritorial de Frontieră Giurgiu, s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră cetăţeanul român Catană E., în vârsta de 45 de ani, domiciliat pe raza judeţului Dolj, la volanul unui autovehicul marca Fiat Punto, înmatriculat în Italia.

Cu ocazia controlului specific, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul figura în bazele de date ca fiind căutat, alertă introdusă de autoritățile italiene.

Faţă de cele constatate, cetăţeanul român a declarat că nu avea cunoştinţă despre faptul că maşina este “cu probleme”.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, iar autovehiculul în valoare de 11.000 lei a fost indisponibilizat la sediul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Dolj, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie luate măsirile legale ce se impun.

sursa:jurnalgiurgiuvean.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu