Condamnată la 12 ani de închisoare după ce şi-a ucis soţul

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus
O femeie de 65 de ani, din Calafat, a fost condamnată, luni, la 12 ani şi şase luni de închisoare cu executare pentru că şi-a ucis soţul. Crima a avut loc în noaptea de 5 spre 6 octombrie 2015, atunci când Vasilica Vîrban a solicitat o ambulanţă la domiciliul său din municipiul Calafat, pe motiv că soţul său, Sergiu Vîrban, de 69 de ani, s-a întors bătut de la cârciumă şi că nu se simţea bine.

 Însă, în momentul în care ambulanţa au ajuns la faţa locului, bărbatul murise. După ce au verificat trupul bărbatului, medicii şi-au dat seama că a fost vorba despre o moarte violentă şi au anunţat poliţia. Ulterior, cazul a fost preluat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, care au continuat cercetările. Medicii legiști au fost cei care i-au condus pe anchetatori către principalul suspect.

În urma necropsiei, s-a constatat că bărbatul murise din cauza unor multiple fracturi costale și a unui traumatism de coloană vertebrală, provocate cel mai probabil de lovituri cu un corp dur. Anchetatorii şi-au dat seama că concluziile medicilor legiști o contraziceau pe Vasilica Vîrban, care susţinea că soţul venise bătut acasă. Aceştia au constatat că leziunile suferite de bărbat nu îi permiteau acestuia să se deplaseze și să ajungă până acasă. Pe 8 octombrie, femeia a fost reţinută, iar până în acest moment i s-a menţinut starea de arest.

Luni, 19 septembrie, după aproape un an de când bărbatul s-a stins din viaţă, magistraţii au hotărât să o condamne pe Vasilica Vîrban la 12 ani şi şase luni de închisoare cu executare. Însă, decizia nu este definitivă, iar femeia are dreptul să facă apel în termen de zece zile.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.