News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Fără permis şi băut, a urcat la volan şi a lovit două maşini

Fără permis şi băut, a urcat la volan şi a lovit două maşini

(Foto:arhivă)

Potrivit IPJ Dolj, ieri, 27.09.2016, în jurul orei 21.15, poliţiştii din Calafat au fost sesizati de către P. ADRIAN, din localitate, cu privire la faptul că pe strada 22 Decembrie, a avut loc un accident rutier soldat cu pagube materiale. 

Poliţiştii ajunşi la faţa locului au stabilit faptul că D. RELU, 46 de ani, din Calafat, cu toate că nu  poseda permis de conducere, a condus un autoturism, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a lovit  alte două autoturisme staţionate pe strada 22 Decembrie în faţa blocului B17. 

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Calafat, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. 

Poliţiştii au întocmit un dosar de cercetare penală pe numele doljeanului.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu