News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Astăzi, minte-mă frumos!

Astăzi, minte-mă frumos!

„Astăzi, minte-mă frumos!’’, este un spectacol de divertisment, tip variete, vivace, antrenant, în care alternează numere de comedie (scenete, scheciuri, cuplete etc.), cu muzică de bună calitate.

Momentele de comedie sunt susținute de actorii Vasile Muraru și Valentina Fătu, și aduc în fața spectatorilor o multitudine de situații și personaje, bine conturate, de-a lungul spectacolului, existând multe schimbări de costume.

Bianca Sârbu,  o artistă cu mare priză la public, în plină ascensiune, carismatica şi foarte talentata, va asigura  partea  muzicală a acestui spectacol, care  durează aproximativ 2 ore.

Preţ bilet: 15 lei pentru elevi şi 20 lei pentru adulţi.

Spectacolul va putea fi vizionat de către calafeteni Joi, 29 Septembrie 2016, de la ora 18:00 la Casa de Cultură Calafat.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu