Cetăţean albanez care a încercat să intre fraudulos în România, depistat la P.T.F. Calafat

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

Poliţiştii de frontieră doljeni au depistat un cetăţean albanez care a încercat să intre fraudulos în România, escaladând un gard din incinta punctului de frontieră, după ce, în cursul aceleiaşi zile i s-a refuzat intrarea în țară.

În data de 24.10.2016, în jurul orei 21.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat, județul Dolj, au observat o persoană de sex masculin care a coborât dintr-un autoturism ce venea din Bulgaria spre România. Bărbatul a încercat să escaladeze gardul ce împrejmuiește incinta punctului de frontieră, cu intenția de a intra în țară fără efectuarea formalităților specifice de controlul.

Imediat s-a intervenit pentru reţinerea persoanei, care a fost condusă la sediul poliției de frontieră pentru cercetări. Cu ocazia verificărilor s-a stabilit că bărbatul este cetățeanul albanez Gazmir P., în vârstă de 21 de ani. Mai mult, poliţiştii de frontieră au constatat că în cursul aceleiași zile, tânărului i-a fost refuzată intrarea în România, pentru neîndeplinirea condițiilor legale.

Conform protocolului româno - bulgar, cetăţeanul albanez a fost preluat de către Poliţia de Frontieră Bulgară, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.