News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Cetăţean albanez care a încercat să intre fraudulos în România, depistat la P.T.F. Calafat

Cetăţean albanez care a încercat să intre fraudulos în România, depistat la P.T.F. Calafat


Poliţiştii de frontieră doljeni au depistat un cetăţean albanez care a încercat să intre fraudulos în România, escaladând un gard din incinta punctului de frontieră, după ce, în cursul aceleiaşi zile i s-a refuzat intrarea în țară.

În data de 24.10.2016, în jurul orei 21.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat, județul Dolj, au observat o persoană de sex masculin care a coborât dintr-un autoturism ce venea din Bulgaria spre România. Bărbatul a încercat să escaladeze gardul ce împrejmuiește incinta punctului de frontieră, cu intenția de a intra în țară fără efectuarea formalităților specifice de controlul.

Imediat s-a intervenit pentru reţinerea persoanei, care a fost condusă la sediul poliției de frontieră pentru cercetări. Cu ocazia verificărilor s-a stabilit că bărbatul este cetățeanul albanez Gazmir P., în vârstă de 21 de ani. Mai mult, poliţiştii de frontieră au constatat că în cursul aceleiași zile, tânărului i-a fost refuzată intrarea în România, pentru neîndeplinirea condițiilor legale.

Conform protocolului româno - bulgar, cetăţeanul albanez a fost preluat de către Poliţia de Frontieră Bulgară, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu