Prinşi de poliţiştii de frontieră cu documente de identitate false

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

Poliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Calafat au depistat două persoane de origine afro-asiatică care au încercat să intre ilegal în ţară, folosindu-se de documente de călătorie italiene false.

În data de 14.10.2016, ora 05.35, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat – Vidin Feroviar, s-au prezentat pentru a intra în ţară două persoane de sex masculin, pasageri în trenul Interregio care circula pe ruta Sofia-Budapesta.

Cu ocazia controlului de frontieră, acestea au prezentat cărţi de identitate cu însemnele autorităţilor italiene. Procedând la verificarea documentelor, echipa comună de control formată din poliţişti de frontieră români şi bulgari, a constatat că documentele prezentate la control sunt false total.

Persoanele în cauză, cu vârste de 23 şi respectiv 31 de ani, nu vorbeau limba italiană şi nici o limbă de circulaţie internaţională, iar în urma controlului asupra bagajelor acestora nu au fost descoperite alte documente de identitate.

Poliţiştii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei persoanelor respective, iar conform protocolului româno - bulgar, acestea au fost preluate de Poliţia de Frontieră Bulgară în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.