News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Doi irakieni prinşi încercând să sară gardul la P.T.F Calafat

Doi irakieni prinşi încercând să sară gardul la P.T.F Calafat


Poliţiştii de frontieră doljeni au depistat doi cetăţeni irakieni care au încercat să intre fraudulos în România, escaladând un gard din incinta P.T.F. Calafat, încercând astfel să evite controlul de frontieră.

 În data de 16.11.2016, în jurul orei 20.00, politişii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj au observat că dintr-un taxi, ce venea din Bulgaria spre România, au coborât două persoane de sex masculin.

Acestea au escaladat gardul ce împrejmuieşte incinta punctului de frontieră, fără a fi efectuate formalităţile de frontieră şi au fugit spre o livadă din apropierea punctului de frontieră. Autoturismul din care au coborât cele două persoane şi-a continuat deplasarea pe sensul de intrare în ţară, spre punctul de control, unde a fost oprit de către poliţiştii de frontieră.

La volanul acestuia se afla cetăţeanul bulgar Zotov B., în vârstă de 48 de ani. Imediat, poliţiştii de frontieră au demarat o acţiune specifică cu sprijinul lucrătorilor din cadrul  Poliţiei Municipiului Calafat şi Jandarmeriei Calafat, reuşindu-se reţinerea celor doi bărbaţi la scurt timp, în apropierea staţiei CFR Calafat.

La cercetări s-a stabilit ca persoanele în cauză sunt cetăţeni irakieni, în vârstă de 22 respectiv 25 de ani şi nu deţin documente de identitate. Şoferul taxiului a declarat că a fost contactat de cei doi tineri pentru a-i transporta până în apropierea punctului de frontieră, contra sumei de  200 de euro.

Poliţiştii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei persoanelor, iar conform protocolului româno-bulgar, acestea au fost predate Poliţiei de Frontieră  Bulgare în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu