Doi irakieni prinşi încercând să sară gardul la P.T.F Calafat

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

Poliţiştii de frontieră doljeni au depistat doi cetăţeni irakieni care au încercat să intre fraudulos în România, escaladând un gard din incinta P.T.F. Calafat, încercând astfel să evite controlul de frontieră.

 În data de 16.11.2016, în jurul orei 20.00, politişii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj au observat că dintr-un taxi, ce venea din Bulgaria spre România, au coborât două persoane de sex masculin.

Acestea au escaladat gardul ce împrejmuieşte incinta punctului de frontieră, fără a fi efectuate formalităţile de frontieră şi au fugit spre o livadă din apropierea punctului de frontieră. Autoturismul din care au coborât cele două persoane şi-a continuat deplasarea pe sensul de intrare în ţară, spre punctul de control, unde a fost oprit de către poliţiştii de frontieră.

La volanul acestuia se afla cetăţeanul bulgar Zotov B., în vârstă de 48 de ani. Imediat, poliţiştii de frontieră au demarat o acţiune specifică cu sprijinul lucrătorilor din cadrul  Poliţiei Municipiului Calafat şi Jandarmeriei Calafat, reuşindu-se reţinerea celor doi bărbaţi la scurt timp, în apropierea staţiei CFR Calafat.

La cercetări s-a stabilit ca persoanele în cauză sunt cetăţeni irakieni, în vârstă de 22 respectiv 25 de ani şi nu deţin documente de identitate. Şoferul taxiului a declarat că a fost contactat de cei doi tineri pentru a-i transporta până în apropierea punctului de frontieră, contra sumei de  200 de euro.

Poliţiştii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei persoanelor, iar conform protocolului româno-bulgar, acestea au fost predate Poliţiei de Frontieră  Bulgare în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.