News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

O bulgăroaică şi fiul ei prinşi cu documente false la P.T.F. Calafat

O bulgăroaică şi fiul ei prinşi cu documente false la P.T.F. Calafat


Poliţiştii de frontieră din cadrul PTF Calafat au depistat două persoane, o femeie şi un minor, care au prezentat la controlul de frontieră documente de călătorie eliberate de autorităţile bulgare, aparţinând altor persoane. 

În data de 15.11.2016, în jurul orei 07.00,  la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat s-au prezentat pentru a intra în ţară, călătorind ca pasageri într-un microbuz înmatriculat în Bulgaria, două persoane, o femeie şi un minor, care au prezentat la controlul de frontieră o carte de identitate şi un paşaport, ambele documente emise de autorităţile bulgare.

Procedând la verificarea documentelor de călătorie, echipa comună de control formată din poliţişti de frontieră români şi bulgari a constatat că există diferenţe de fizionomie între persoanele care s-au prezentat la control şi fotografiile din documentele de călătorie.

Cu ocazia cercetărilor preliminare, s-a stabilit că persoana adultă se numeşte Anelia A., în vârstă de 49 de ani,  cetăţean  bulgar, iar minorul în vârstă de 13 ani care o însoţea este fiul ei. În cauză, femeia a declarat că a apelat la această metodă întrucât voia să ajungă în Germania, la rude şi nu avea acordul tatălui minorului pentru a călători.

Poliţiştii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei persoanelor în cauză, iar conform protocolului româno-bulgar acestea au fost preluate de autorităţile bulgare în vederea continuării cercetărilor şi luării măsurilor legale ce se impun.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu