Cercetat penal pentru furt de lemne

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus
foto:tion.ro
În cursul zilei de ieri, ora 18:00, lucrători ai Posturilor de Poliţie Ciupercenii Noi şi Desa l-au depistat pe T.L., de 16 ani, din comuna Ciupercenii Noi, Dolj care a tăiat şi sustras 23 arbori esenţă salcâm din pădurile particulare ale cetăţeniilor din comuna Ciupercenii Noi, rezultând un volum de 0,237 mc. 

Materialul lemnos şi atelajul hipo au fost reţinute în vederea confiscării, iar prejudiciul urmează a fi stabilit de Ocolul Silvic Calafat. 

Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de tăiere ilegală şi sustragere material lemnos, după cum anunţă IPJ Dolj

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.