Ţigări fără marcaje fiscale, confiscate de poliţiştii de frontieră mehedinţeni

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

Poliţiştii de frontieră mehedințeni din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Gârla Mare au depistat în zona de competenţă un cetăţean român care transporta cu autoturismul proprietate personală, 470 de pachete cu ţigări fără marcaje fiscale. În data de 12.02.2017, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Gârla Mare, judeţul Mehedinţi au desfăşurat o acţiune specifică pe linia combaterii traficului ilicit de ţigări netimbrate în zona de competenţă.

Astfel, în jurul orei 16.30, aceştia au oprit la ieşirea din localitatea de frontieră Salcia, un autoturism marca Volkswagen Sharan, condus de Mihail D., în vârstă de 44 de ani, din judeţul Mehedinţi, despre care existau date că este implicat în traficul ilicit cu ţigări netimbrate.

La controlul autoturismului, poliţiştii de frontieră mehedinţeni au descoperit în portbagajul maşinii, 470 pachete de ţigări marca Bond, fără marcaje fiscale, pentru care bărbatul nu a putut prezenta documente legale. Persoana în cauză urma să comercializeze ţigările pe piaţa neagră din localitatea Calafat. 

Ţigările în valoare de 5.640 de lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar poliţiştii de frontieră i-au întocmit severineanului lucrare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de colectare, deţinere, producere, transport, preluare, depozitare, predarea, desfacerea şi vânzarea bunurilor sau mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârşirii acesteia.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.