Latest

latest

Autoturism căutat de autoritățile din Olanda, descoperit la P.T.F. Calafat

Thursday, March 30, 2017

/ by Calafat News

Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – P.T.F. Calafat au descoperit un autoturism marca Ssang Yong Rexton în valoare de aproximativ 18.000 de lei, care figura ca fiind căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autoritățile din Olanda.

În data de 29.03.2017, în jurul orei 17.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, județul Dolj, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră cetățeanul bulgar Georgiev E., în vârstă de 43 de ani, conducând un autoturism marca Ssang Yong Rexton, înmatriculat în Bulgaria.

Cu ocazia controlului specific, polițiștii de frontieră doljeni au avut suspiciuni cu privire la proveniența autovehiculului, fapt pentru care au procedat la efectuarea de verificări suplimentare.

Îm urma acestora, a rezultat faptul că autoturismul este dat în urmărire internațională prin Interpol, fiind căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autoritățile din Olanda, în urmă cu numai o zi.

Față de cele constatate, conducătorul auto a declarat că a primit mașina de la un conațional din Olanda, pentru a putea ajunge în Bulgaria și nu știa că aceasta ar fi căutată pentru confiscare.

Polițiștii de frontieră au luat măsura indisponibilizării autoturismului, în valoare de aproximativ 18.000 de lei, iar în cauză polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire la furt, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie luate măsurile legale ce se impun.

sursa:politiadefrontiera.ro
Don't Miss
Copyright © 2012-2018 Calafat News, All rights reserved!