News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Permis de conducere fals, descoperit la P.T.F. Calafat

Permis de conducere fals, descoperit la P.T.F. Calafat


Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – P.T.F. Calafat au depistat un cetățean bulgar care conducea autoturismul proprietate personală în baza unui permis de conducere fals.

În data de 30.03.2017, în jurul orei 11.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, județul Dolj, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră cetățeanul bulgar Borisov B., în vârstă de 31 de ani, la volanul unui autoturism marca Opel, înmatriculat în Suedia.

Cu ocazia controlului specific, polițiștii de frontieră doljeni au avut suspiciuni cu privire la autenticitatea permisului de conducere prezentat, motiv pentru care s-a procedat la examinarea și identificarea elementelor de siguranță specifice.

În urma verificărilor, s-a constatat faptul că permisul nu prezintă elasticitatea celui original, înscrisurile sunt tipărite cu caractere diferite, iar în urma expunerii la raze UV, nu au fost evidențiate caracteristicile specifice.

Conducătorul auto a declarat că a obținut permisul de la șeful unei firme pentru care lucra în anul 2012 și nu are cunoștință despre faptul că acesta este fals.

Polițiștii de frontieră au luat măsura reținerii permisului de conducere, iar în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de uz de fals și conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie luate măsurile legale ce se impun.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu