Permis de conducere fals, descoperit la P.T.F. Calafat

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – P.T.F. Calafat au depistat un cetățean bulgar care conducea autoturismul proprietate personală în baza unui permis de conducere fals.

În data de 30.03.2017, în jurul orei 11.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, județul Dolj, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră cetățeanul bulgar Borisov B., în vârstă de 31 de ani, la volanul unui autoturism marca Opel, înmatriculat în Suedia.

Cu ocazia controlului specific, polițiștii de frontieră doljeni au avut suspiciuni cu privire la autenticitatea permisului de conducere prezentat, motiv pentru care s-a procedat la examinarea și identificarea elementelor de siguranță specifice.

În urma verificărilor, s-a constatat faptul că permisul nu prezintă elasticitatea celui original, înscrisurile sunt tipărite cu caractere diferite, iar în urma expunerii la raze UV, nu au fost evidențiate caracteristicile specifice.

Conducătorul auto a declarat că a obținut permisul de la șeful unei firme pentru care lucra în anul 2012 și nu are cunoștință despre faptul că acesta este fals.

Polițiștii de frontieră au luat măsura reținerii permisului de conducere, iar în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de uz de fals și conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie luate măsurile legale ce se impun.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.