Advertisement

Autoturism de lux căutat de autoritățile din Finlanda, descoperit la P.T.F. Calafat

Calafat News
joi, martie 02, 2017 | 13:19 Last Updated 2017-03-02T11:19:58Z

Poliţiştii de frontieră doljeni au depistat un cetățean român care conducea  un autoturism marca Porsche Cayenne, în valoare de aproximativ 20.000 de euro, căutat de autoritățile din Finlanda.

În data de 02.03.2017, în jurul orei 07.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, județul Dolj, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, cetățeanul român Marinel M., în vârstă de 38 de ani, conducând un autoturism marca Porsche Cayenne, pe care erau aplicate plăcuțe de înmatriculare finlandeze.Cu ocazia controlului specific, polițiștii de frontieră doljeni au avut suspiciuni cu privire la proveniența autovehiculului, fapt pentru care au procedat la efectuarea de verificări suplimentare.

În urma acestora, a rezultat faptul că autoturismul, fabricat în anul 2007, figurează ca bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Finlanda, în urmă cu o zi.

Faţă de cele constatate, bărbatul a declarat că a achiziționat mașina de la un prieten din Spania, în contul unei datorii și nu ştia că ar fi furată.

Polițiștii de frontieră au luat măsura indisponibilizării autoturismului în valoare de aproximativ 20.000 euro, în cauză fiind întocmite acte premergătoare pentru săvârșirea infracțiunii de tăinuire la furt.
Comments
comments that appear the responsibility of the commentator
  • Autoturism de lux căutat de autoritățile din Finlanda, descoperit la P.T.F. Calafat

Trending Now

Advertisement