Plase tip monofilament de 250 de metri ascunse în mașina unui cetățean român, descoperite la P.T.F. Calafat


Poliţiştii de frontieră doljeni au descoperit 10 plase de pescuit tip monofilament cu o lungime de 250 de metri, într-o mașină condusă de un cetățean român.

În data de 01.03.2017, în jurul orei 21.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, s-a prezentat pentru a intra în țară cetățeanul român Robert A., în vârstă de 31 de ani, la volanul unui autoturism Mercedes, înmatriculat în Bulgaria.

 Cu ocazia controlului specific, polițiștii de frontieră au descoperit în interiorul mașinii, mai multe pungi în care se aflau 10 plase de pescuit, tip monofilament, în lungime totală de 250 de metri, a căror deținere și introducere în România este interzisă.

Persoana în cauză a declarat faptul că nu cunoștea prevederile legale referitoare la interdicția de a deține și introduce în România acest tip de plase de pescuit.

Polițiștii de frontieră au procedat la ridicarea plaselor tip monofilament în vederea confiscării, iar în cauză au fost întocmite acte premergătoare pentru săvârșirea infracțiunii de deținere a uneltelor de plasă de tip monofilament, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie luate măsurile legale ce se impun.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.