Advertisement

Plase tip monofilament de 250 de metri ascunse în mașina unui cetățean român, descoperite la P.T.F. Calafat

Calafat News
joi, martie 02, 2017 | 13:20 Last Updated 2017-03-02T11:20:46Z

Poliţiştii de frontieră doljeni au descoperit 10 plase de pescuit tip monofilament cu o lungime de 250 de metri, într-o mașină condusă de un cetățean român.

În data de 01.03.2017, în jurul orei 21.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, s-a prezentat pentru a intra în țară cetățeanul român Robert A., în vârstă de 31 de ani, la volanul unui autoturism Mercedes, înmatriculat în Bulgaria.

 Cu ocazia controlului specific, polițiștii de frontieră au descoperit în interiorul mașinii, mai multe pungi în care se aflau 10 plase de pescuit, tip monofilament, în lungime totală de 250 de metri, a căror deținere și introducere în România este interzisă.

Persoana în cauză a declarat faptul că nu cunoștea prevederile legale referitoare la interdicția de a deține și introduce în România acest tip de plase de pescuit.

Polițiștii de frontieră au procedat la ridicarea plaselor tip monofilament în vederea confiscării, iar în cauză au fost întocmite acte premergătoare pentru săvârșirea infracțiunii de deținere a uneltelor de plasă de tip monofilament, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie luate măsurile legale ce se impun.
Comments
comments that appear the responsibility of the commentator
  • Plase tip monofilament de 250 de metri ascunse în mașina unui cetățean român, descoperite la P.T.F. Calafat

Trending Now

Advertisement