News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Plase tip monofilament de 250 de metri ascunse în mașina unui cetățean român, descoperite la P.T.F. Calafat

Plase tip monofilament de 250 de metri ascunse în mașina unui cetățean român, descoperite la P.T.F. Calafat


Poliţiştii de frontieră doljeni au descoperit 10 plase de pescuit tip monofilament cu o lungime de 250 de metri, într-o mașină condusă de un cetățean român.

În data de 01.03.2017, în jurul orei 21.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, s-a prezentat pentru a intra în țară cetățeanul român Robert A., în vârstă de 31 de ani, la volanul unui autoturism Mercedes, înmatriculat în Bulgaria.

 Cu ocazia controlului specific, polițiștii de frontieră au descoperit în interiorul mașinii, mai multe pungi în care se aflau 10 plase de pescuit, tip monofilament, în lungime totală de 250 de metri, a căror deținere și introducere în România este interzisă.

Persoana în cauză a declarat faptul că nu cunoștea prevederile legale referitoare la interdicția de a deține și introduce în România acest tip de plase de pescuit.

Polițiștii de frontieră au procedat la ridicarea plaselor tip monofilament în vederea confiscării, iar în cauză au fost întocmite acte premergătoare pentru săvârșirea infracțiunii de deținere a uneltelor de plasă de tip monofilament, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie luate măsurile legale ce se impun.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu