Un tânăr și patru minori, răniți într-un grav accident rutier

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus
FOTO: SIMBOLIC

Un tânăr de 22 de ani și patru minori au fost răniți într-un grav accident rutier, după ce mașina în care se aflau a intrat într-un șanț și s-a izbit de un cap de pod.

Sâmbătă, în jurul orei 00:30, pe DN 56A, Maglavit – Drobeta Tr. Severin, în localitatea Cetate, județul Dolj, S. VIOREL, 22 de ani, din comuna Cetate, în timp ce conducea autoturismul, proprietate personală, pe DN 56A din direcția Maglavit către Drobeta Tr. Severin, din cauza lipsei de experiență, într-o curbă la stânga a pierdut controlul volanului, a părăsit partea carosabilă prin partea dreaptă și a intrat în șanțul de colectare a apelor pluviale, lovind un cap de pod.

Din accident a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătorului auto, care a fost transportat la Spitalul Mun. Calafat, acesta fiind ulterior transferat la S.C.J.U. Craiova- Secția U.P.U Craiova.

De asemenea, în autoturism se mai aflau încă 4 pasageri, care au suferit vătămări corporale , după cum urmează :
B. G. M., de 17 ani, pasager bancheta din spate și P. C. C., de 15 ani, pasager pe scaunul din partea dreaptă față, ambii fiind în primă fază transportați la Spitalul Mun. Calafat,  ulterior fiind transferati la S.C.J.U. Craiova- Sectia U.P.U.
De asemenea, în autoturism se mai aflau D. L. M., de 15 ani, pasager pe bancheta din spate și N. M. I., de 14 ani, pasager pe bancheta din spate, care au suferit vătămări corporale ușoare și au fost transportati la Spitalul Mun. Calafat .
Nici conducătorul auto  și nici ceilalți pasageri nu purtau centurile de siguranță.

Polițiștii au întocmit în cauză dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă.

Trimiteți un comentariu

Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.