Advertisement

A condus beat şi fără permis de conducere şi a făcut accident

Calafat News
marți, mai 16, 2017 | 11:14 Last Updated 2017-05-16T08:18:27Z

Conform IPJ Dolj, luni, 15 mai a.c., în jurul orei 22.45, lucrători ai Poliţiei Calafat s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, pe strada Traian din localitate, s-a produs un accident de circulaţie. Din cercetări s-a stabilit că Ion J., de 69 de ani, din Băileşti, Dolj în timp ce conducea un autoturism, proprietate personală, pe fondul consumului excesiv de alcool a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a lovit un autoturism parcat, din accident rezultând pagube materiale. 

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat şi a fost condus la Spitalul Calafat unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. 

Cu ocazia cercetărilor efectuate s-a mai stabilit faptul că, o zi mai devreme, pe 14 mai, bărbatul fusese depistat de către lucrătorii Poliţiei Băileşti conducând un autoturism în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice ( 0,60 mg/l ) fiindu-i reţinut permisul de conducere. 

Poliţiştii au întocmit pe numele celui în cauză dosar penal pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi conducere cu permis suspendat.
Comments
comments that appear the responsibility of the commentator
  • A condus beat şi fără permis de conducere şi a făcut accident

Trending Now

Advertisement