News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Coloană de maşini de trei kilometri, pe podul Vidin-Calafat

Coloană de maşini de trei kilometri, pe podul Vidin-Calafat


La frontiera bulgaro-română, pe podul Vidin-Calafat, s-a format în această dimineaţă o coloană de tiruri de trei kilometri, la ieşirea din Bulgaria, informează Poliţia bulgară de Frontieră.

La graniţa cu Turcia, la punctul de frontieră Lesovo, la intrarea în Bulgaria, traficul rutier este intens, atât pentru autoturisme, cât şi pentru tiruri. Circulaţia rutieră se desfăşoară normal prin punctele de frontieră ale Bulgariei cu Serbia, Grecia şi Macedonia.

Transportul cu feribotul pe Dunăre între Oriahovo (Bulgaria) şi Bechet (România) se efectuează numai pe timpul zilei, din cauza nivelului scăzut al fluviului.

Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu