News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Urmărit internaţional depistat la P.T.F. Calafat

Urmărit internaţional depistat la P.T.F. Calafat

Foto: Arhivă

Potrivit IPJ Dolj, luni, 28 august a.c., în jurul orei 04:00, Poliţia municipiului Calafat a fost sesizată de către Serviciul Poliţiei de Frontieră Calafat cu privire la faptul că, în punctul de trecere a frontierei a fost depistat Ștefan S., de 26 de ani, din comuna Grădinari, judeţul Olt, care posedă mandat european de arestare din 6 iulie 2017, respectiv un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de către Judecătoria Drăgaşani în data de 21.06.2017, persoana în cauză fiind condamnată la 1 an închisoare pentru săvârşirea de infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere.

Cel în cauză a fost preluat de către lucrătorii Poliţiei Mun. Calafat şi încarcerat în Penitenciarul Craiova.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu