Advertisement

Acţiune pentru combaterea actelor ilegale de comerţ în piaţa agroalimentară din Calafat

Calafat News
vineri, decembrie 22, 2017 | 17:09 Last Updated 2017-12-22T15:09:52Z
În dimineața zilei de astăzi, în baza unor informații deținute de către polițiști din cadrul Poliției mun. Calafat, a fost efectuată o acțiune de control în Piaţa Agroalimentară Calafat.


Astfel, la magazinul unei societăți comerciale polițiștii au depistat cantitatea de 43 de cutii conținând produse pirotehnice interzise la deținere și comercializare.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pe numele administratoarei, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „deținere de articole pirotehnice fără drept”, urmând ca la definitivarea cercetărilor, dosarul să fie înaintat către Parchetul de pe lângă Judecătoria Calafat cu propuneri legale.

Cantitatea de produse pirotehnice depistată a fost indisponibilizată de polițiști în vederea distrugerii.

Cu ocazia aceleiași acțiuni, în incinta unui alt magazin din Piața Agroalimentară Calafat, polițiștii au depistat 42 pachete țigarete netimbrate, de diferite mărci, care erau oferite spre vânzare.

Pe numele administratorului magazinului, a fost întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, iar cantitatea de țigarete a fost indisponibilizată de polițiști în vederea confiscării.

IPJ Dolj
Comments
comments that appear the responsibility of the commentator
  • Acţiune pentru combaterea actelor ilegale de comerţ în piaţa agroalimentară din Calafat

Trending Now

Advertisement