Acţiune pentru combaterea actelor ilegale de comerţ în piaţa agroalimentară din Calafat

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus
În dimineața zilei de astăzi, în baza unor informații deținute de către polițiști din cadrul Poliției mun. Calafat, a fost efectuată o acțiune de control în Piaţa Agroalimentară Calafat.


Astfel, la magazinul unei societăți comerciale polițiștii au depistat cantitatea de 43 de cutii conținând produse pirotehnice interzise la deținere și comercializare.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pe numele administratoarei, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „deținere de articole pirotehnice fără drept”, urmând ca la definitivarea cercetărilor, dosarul să fie înaintat către Parchetul de pe lângă Judecătoria Calafat cu propuneri legale.

Cantitatea de produse pirotehnice depistată a fost indisponibilizată de polițiști în vederea distrugerii.

Cu ocazia aceleiași acțiuni, în incinta unui alt magazin din Piața Agroalimentară Calafat, polițiștii au depistat 42 pachete țigarete netimbrate, de diferite mărci, care erau oferite spre vânzare.

Pe numele administratorului magazinului, a fost întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, iar cantitatea de țigarete a fost indisponibilizată de polițiști în vederea confiscării.

IPJ Dolj

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.