News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Tentativă de trecere ilegală, cu documentele altei persoane, la P.T.F. Calafat

Tentativă de trecere ilegală, cu documentele altei persoane, la P.T.F. Calafat


Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu - P.T.F. Calafat au depistat o femeie care a încercat să intre fraudulos în România, prezentând la controlul de frontieră documentele de identitate aparținând altei persoane.


În data de 29.01.2018, în jurul orei 07.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, s-a prezentat pentru a intra în țară, călătorind într-un autoturism condus de un cetățean german, o persoană de sex feminin care a prezentat la controlul de frontieră un pașaport eliberat de autoritățile siriene și un permis de ședere în Germania.

Procedând la verificarea documentelor de călătorie, echipa comună de control, formată din polițiști de frontieră români și bulgari, a constatat faptul că există diferențe de fizionomie între persoana prezentă la controlul de frontieră și fotografia din documentele de călătorie.

Cu ocazia cercetărilor preliminare, nu au fost descoperite alte documente de identitate, iar persoana respectivă a refuzat să dea declarații pentru stabilirea adevăratei identități.

Polițiștii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei persoanei în cauză, iar conform protocolului româno-bulgar privind controlul comun la trecerea frontierei, aceasta a fost preluată de către autoritățile bulgare în vederea continuării cercetărilor și dispunerii măsurilor legale ce se impun.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu