Prins cu țigări de contrabandă în magazinul pe care îl administrează

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

Potrivit IPJ Dolj, ieri, 28 februarie 2018, în jurul orei 09:15, polițişti de ordine publică – proximitate din cadrul Poliţiei Municipiului Calafat au descoperit, în incinta unui magazin din Calafat, punct de lucru Piaţa Agroalimentară Calafat, 38 pachete ţigarete netimbrate, diverse mărci, provenite din contrabandă, deţinute de către D. Florea, de 61 de ani, din Calafat, administratorul societăţii.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă.   

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.