News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Polițiștii de frontieră au împărțit flori la PTF Calafat și la centrul medico-social din Cetate

Polițiștii de frontieră au împărțit flori la PTF Calafat și la centrul medico-social din Cetate


Poliţiştii de frontieră doljeni au oferit flori, astăzi, participantelor la trafic, precum și doamnelor internate în Centrul medico – social din localitatea Cetate, județul Dolj.

De Ziua Femeii, polițiștii de frontieră doljeni au oferit flori tuturor femeilor care au traversat frontiera româno-bulgară. După efectuarea formalităților, polițiștii de frontieră doljeni au oferit flori femeilor care s-au prezentat la controlul de frontieră, precum și doamnelor care își desfășoară activitatea în cadrul tuturor instituțiilor din Punctul de Trecere a Frontierei Calafat. Acțiunea polițiștilor de frontieră doljeni a continuat apoi și la Centrul medico – social din localitatea Cetate, unde, prin gestul lor, au încercat să aducă un strop de bucurie și fericire în sufletele femeilor cazate în Centru.

Activitatea a fost desfășurată de polițiștii de frontieră, cu sprijinul Asociației Internaționale a Polițiștilor, Regiunea Jiul Dolj.

Polițiștii de Frontieră doljeni urează tuturor femeilor o primăvară frumoasă, cu multe împliniri și bucurii!

sursa / cvlpress.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu