News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Accident mortal provocat de un polițist

Accident mortal provocat de un polițist

Foto / Facebook.com

Un polițist de 31 de ani, din Cetate, în timp ce-și conducea mașina personală pe DN 56 A, în satul Moreni, comuna Cetate, a lovit violent o femeie de 38 de ani, din localitate.

Tragedia s-a petrecut aseară, iar medicii veniți la fața locului n-au mai putut face nimic pentru victimă. Reprezentanții IPJ Dolj spun că victima s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis și fără să se asigure, iar polițistul nu consumase alcool.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă.

P.S. / Familia vitimei susţine însă că şoferul avea viteză, iar victima se afla pe marginea drumului când a fost lovită mortal. 
IPJ Dolj a comunicat că se efectuează cercetări sub coordonarea procurorului și se vor lămuri toate aspectele legate de împrejurările producerii faptei.

Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu