Bunuri contrafăcute, de peste 557.000 lei, confiscate de polițiștii de frontieră la Calafat

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

Poliţiştii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Giurgiu-Sectorul Poliţiei de Frontieră Calafat au descoperit peste 2.500 articole de marochinărie, textile şi încălțăminte, susceptibile a fi contrafăcute , precum și medicamente și cartușe, fără documente legale, pe care un cetățean bulgar a încercat să le introducă ilegal în țară.

În data de 11.05.2018, polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, au desfăşurat o acțiune specifică pe linia combaterii traficului cu produse contrafăcute.

Astfel, a fost selectat pentru control un  microbuz înmatriculat în Bulgaria. Cu ocazia controlului amănunțit efectuat asupra mijlocului de transport, polițiștii de frontieră au descoperit, în interiorul acestuia, ambalate în colete, cantitatea totală de 2.533 articole de marochinărie, textile, încălțăminte și parfumuri, bunuri inscripţionate cu numele unor firme cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.

Totodată, lucrătorii noştri au descoperit, printre colete, 881 de pastile, fiole și sticluţe care conţin substanţa Testosteron E., substanţă dopantă cu grad mare de risc, inclusă în lista substanţelor interzise prevăzută în Legea 104/2008, dar și 100 cartușe cu gaz pentru arme neletale pentru care şoferul microbuzului, cetățeanul bulgar Y.N.G., în vârstă de 35 de ani, nu poseda niciun document de provenienţă sau autorizaţie de transport emisă de autorităţile competente.

La cercetări, șoferul a declarat că transporta bunurile de la o firmă din Bulgaria către o altă firmă din Italia.

Bunurile, a căror valoare dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă se ridică la suma totală de 557.840 lei, şi cartuşele cu gaz au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar substanţele interzise au fost predate autorităţii vamale care a aplicat o sancţiune contravenţională.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.