Advertisement

Șofer rănit după ce a intrat cu mașina în stația PECO

Calafat News
duminică, iunie 17, 2018 | 15:25 Last Updated 2018-06-18T04:23:23Z

UPDATE.

Un doljean de 46 de ani a fost rănit ușor duminică, în jurul prânzului, după ce a intrat cu un Nissan direct într-o stație peco amplasată la intersecția străzilor Caracal și Ana Ipătescu din municipiul Craiova. În accident a fost rănită ușor și soția șoferului, care ocupa locul din dreapta-față al mașinii.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Dolj, accidentul s-a produs din vina șoferului de 46 de ani, care nu a adaptat viteza într-o curbă la stânga.

„Un şofer de 46 de ani, din Maglavit, care conducea un autoturism pe strada Caracal, nu a adaptat viteza de deplasare într-o curbă la stânga, a pierdut controlul direcției şi a intrat în staţia peco din zonă“, au precizat polițiștii doljeni.

Autoturismul scăpat de sub control a fost avariat serios după ce a lovit un stâlp de susținere al stației peco, dar și mai multe produse expuse pe trotuar. Atât șoferul, cât și soția acestuia, care ocupa locul dreapta-față al mașinii, au suferit leziuni ușoare și au fost transportați la Spitalul de Urgență Craiova, unde au primit îngrijiri medicale.

Polițiștii doljeni au mai precizat că șoferul de 46 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, dar și că a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Un bărbat în vârstă de 46 de ani, din Calafat, a ajuns la Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova, astăzi, după un accident produs în Craiova.

Potrivit datelor IPJ Dolj, bărbatul conducea un Nissan pe strada Caracal, din municipiu, către centrul comercial Bănie, iar la intersecția cu strada Ana Ipătescu, a pierdut controlul direcției și a intrat cu mașina direct în stația PECO.


Nu au fost avariate pompele de alimentare cu combustibil, însă mașina s-a făcut praf în partea din față. Șoferul care era singur în mașină, a fost transportat la spital pentru investigații.

Polițiștii spun că nu consumase alcool, rezultatul testării cu etilotestul fiind negativ. 
Comments
comments that appear the responsibility of the commentator
  • Șofer rănit după ce a intrat cu mașina în stația PECO

Trending Now

Advertisement