News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Și-a pus capăt zilelor aruncându-se în Dunăre

Și-a pus capăt zilelor aruncându-se în Dunăre


Vineri, în jurul prânzului, în urma unui apel la 112, un echipaj de căutare – salvare din cadrul detașamentului Calafat al ISU Oltenia a fost solicitat pentru a scoate din apele Dunării o femeie, de aproximativ 70 ani.

“Un cetățean care s-a aflat în zonă a sărit în ajutorul persoanei, recuperând-o din apă, iar echipajul de pompieri i-au acordat ajutor medical calificat. La fața locului a fost trimis și elicopterul SMURD”, au declarat reprezentanții ISU Oltenia. 

După aproximativ 50 minute de resuscitare, medicii au declarat decesul femeii. Din primele verificări ale polițiștilor din Calafat, femeia s-a aruncat în Dunăre, printre bunurile acesteia găsite la fața locului numărându-se și un bilet de adio.

 Fiul bătrânei le-a spus oamenilor legii că mama sa locuia singură și a mai avut tentative de sinucidere.


sursa / lupamea.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu