News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Autoturism căutat de autorităţile din Belgia, descoperit la P.T.F. Calafat

Autoturism căutat de autorităţile din Belgia, descoperit la P.T.F. Calafat


Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat – judeţul Dolj au depistat un cetăţean belgian care conducea un autoturism marca Volvo, căutat de autorităţile din Belgia.

La sfârşitul săptămânii trecute, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat - I.T.P.F Giurgiu, s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră, cetăţeanul belgian C.C., în vârstă de 50 de ani, la volanul unui autovehicul marca Volvo XC90, înmatriculat în Belgia.

În urma verificărilor suplimentare, poliţiştii de frontieră au constatat că autovehiculul figurează ca fiind ”bun căutat pentru confiscare”, alertă introdusă de autorităţile din Belgia.

Faţă de cele constatate, cetăţeanul belgian a declarat că nu avea cunoştinţă despre faptul că mijlocul de transport se afla în atenţia autorităţilor.


Poliţiştii de frontieră doljeni au întocmit lucrare penală pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire, iar autovehiculul, în valoare de 210.000 de lei, a fost indisponibilizat la sediul S.T.P.F. Dolj, până la finalizarea cercetărilor.

sursa:politiadefrontiera.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu