Advertisement

Microbuz căutat de autorităţile din Marea Britanie, descoperit la P.T.F. Calafat

Gigel Ciobanu
miercuri, august 29, 2018 | 13:00 Last Updated 2018-08-29T10:00:24Z

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat – judeţul Dolj au depistat un cetăţean bulgar, care conducea un microbuz marca Mercedes Sprinter, căutat de autorităţile din Marea Britanie.

În data de 28.08.2018, în jurul orei 22:30, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat -  I.T.P.F Giurgiu, s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră, cetăţeanul bulgar N.O., în vârstă de 34 de ani, la volanul unui microbuz marca Mercedes Sprinter, înmatriculat în Marea Britanie, an de fabricaţie 2010.

În urma verificărilor suplimentare, poliţiştii de frontieră au constatat că autovehiculul figurează ca fiind ”bun căutat pentru confiscare”, alertă introdusă de autorităţile din Marea Britanie.

Faţă de cele constatate, cetăţeanul bulgar a declarat că nu avea cunoştinţă despre faptul că mijlocul de transport se afla în atenţia autorităţilor.


Poliţiştii de frontieră doljeni au întocmit lucrare penală pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire, iar microbuzul, în valoare de 37.000 de lei, a fost indisponibilizat la sediul S.T.P.F. Dolj, până la finalizarea cercetărilor.

sursa:politiadefrontiera.ro
Comments
comments that appear the responsibility of the commentator
  • Microbuz căutat de autorităţile din Marea Britanie, descoperit la P.T.F. Calafat

Trending Now

Advertisement