News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Bulgar condamnat pentru trafic de migranți prins la P.T.F. Calafat

Bulgar condamnat pentru trafic de migranți prins la P.T.F. Calafat

Foto / Ciobanu Gigel

Ieri, 1 august, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Calafat au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în Punctul de Trecere a Frontierei (P.T.F.) Calafat, a fost depistat un cetăţean bulgar de 38 de ani, din Plovdiv – Bulgaria, urmărit la nivel naţional. 

Persoana în cauză a fost preluată de către poliţişti, cu ocazia verificărilor efectuate stabilindu-se faptul că, pe numele acestuia, Tribunalul Arad a emis un mandat de executare a pedepsei de 3 ani şi 2 luni închisoare, pentru trafic de migranți şi infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere. 

Cel în cauză a fost încarcerat în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Craiova.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu