Cetăţean sirian ascuns pe osia unui camion, descoperit la P.T.F. Calafat

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

Polițiștii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu - P.T.F. Calafat au descoperit, ascuns pe osia unui camion în care călătoreau doi cetăţeni turci, un cetățean sirian, care intenţiona astfel să intre ilegal în ţară.

La sfârşitul săptămânii trecute, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, județul Dolj, s-a prezentat pentru a intra în ţară un cetăţean turc, la volanul unui autocamion marca Volvo. Acesta era însoţit de un alt cetăţean turc, care avea calitatea de şofer de rezervă. Aceştia transportau, conform documentelor de însoţire a mărfii, textile din Turcia pentru Germania.

Cu ocazia controlului specific, echipa mixtă de control formată din poliţişti de frontieră români şi bulgari a descoperit, ascunsă pe osia camionului, o persoană de sex masculin.

La cercetări, s-a constatat că persoana în cauză este un cetăţean sirian în vârstă de 26 ani. Acesta a declarat că s-a ascuns sub camion în apropierea podului Calafat-Vidin, înainte de controlul de frontieră şi intenţiona să ajungă în Germania

Cei doi şoferii au declarat că nu aveau cunoştinţă despre persoana ascunsă de sub compartimentul marfă al mijlocului de transport.

Polițiștii de frontiera au procedat la întreruperea călătoriei persoanelor în cauză, iar conform protocolului romano-bulgar, cetăţeanul sirian, șoferii şi mijlocul de transport au fost preluaţi de Poliţia de Frontieră Bulgară în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii masurilor legale ce se impun.


sursa / politiadefrontiera.ro

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.