News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Cetăţean sirian ascuns pe osia unui camion, descoperit la P.T.F. Calafat

Cetăţean sirian ascuns pe osia unui camion, descoperit la P.T.F. Calafat


Polițiștii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu - P.T.F. Calafat au descoperit, ascuns pe osia unui camion în care călătoreau doi cetăţeni turci, un cetățean sirian, care intenţiona astfel să intre ilegal în ţară.

La sfârşitul săptămânii trecute, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, județul Dolj, s-a prezentat pentru a intra în ţară un cetăţean turc, la volanul unui autocamion marca Volvo. Acesta era însoţit de un alt cetăţean turc, care avea calitatea de şofer de rezervă. Aceştia transportau, conform documentelor de însoţire a mărfii, textile din Turcia pentru Germania.

Cu ocazia controlului specific, echipa mixtă de control formată din poliţişti de frontieră români şi bulgari a descoperit, ascunsă pe osia camionului, o persoană de sex masculin.

La cercetări, s-a constatat că persoana în cauză este un cetăţean sirian în vârstă de 26 ani. Acesta a declarat că s-a ascuns sub camion în apropierea podului Calafat-Vidin, înainte de controlul de frontieră şi intenţiona să ajungă în Germania

Cei doi şoferii au declarat că nu aveau cunoştinţă despre persoana ascunsă de sub compartimentul marfă al mijlocului de transport.

Polițiștii de frontiera au procedat la întreruperea călătoriei persoanelor în cauză, iar conform protocolului romano-bulgar, cetăţeanul sirian, șoferii şi mijlocul de transport au fost preluaţi de Poliţia de Frontieră Bulgară în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii masurilor legale ce se impun.


sursa / politiadefrontiera.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu