Percheziţie la un contrabandist de ţigări

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

Poliţişti din cadrul Secției 10 Rurală Poiana Mare au pus, ieri, în executare un număr de două mandate de percheziție domiciliară, la două locații din comuna Ciupercenii Noi, judeţul Dolj.

Cu această ocazie, la locuinţa unui bărbat de 66 de ani, din comuna Ciupercenii Noi, au fost găsite 5600 de ţigarete, ambalate în 280 de pachete, diverse mărci, care nu prezentau timbre de marcaj fiscal, iar la locuinţa unui alt bărbat de 43 de ani, din aceeaşi localiate, au fost găsite 120 de ţigarete, ambalate în 6 pachete, care, de asemenea, nu prezentau timbre de marcaj fiscal.

S-a procedat la indisponibilizarea întregii cantități de tigarete, în vederea continuării cercetărilor sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.

sursa|gds.ro

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.