News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Percheziţie la un contrabandist de ţigări

Percheziţie la un contrabandist de ţigări


Poliţişti din cadrul Secției 10 Rurală Poiana Mare au pus, ieri, în executare un număr de două mandate de percheziție domiciliară, la două locații din comuna Ciupercenii Noi, judeţul Dolj.

Cu această ocazie, la locuinţa unui bărbat de 66 de ani, din comuna Ciupercenii Noi, au fost găsite 5600 de ţigarete, ambalate în 280 de pachete, diverse mărci, care nu prezentau timbre de marcaj fiscal, iar la locuinţa unui alt bărbat de 43 de ani, din aceeaşi localiate, au fost găsite 120 de ţigarete, ambalate în 6 pachete, care, de asemenea, nu prezentau timbre de marcaj fiscal.

S-a procedat la indisponibilizarea întregii cantități de tigarete, în vederea continuării cercetărilor sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.

sursa|gds.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu