Pistol cu gaz fără documente legale, descoperit la P.T.F. Calafat

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat – judeţul Dolj au descoperit, într-un autoturism condus de un cetățean român, un pistol cu gaz și 30 de cartuşe pentru acesta, nedeclarate la controlul de frontieră.

În data de 28.08.2018, în jurul orei 18.40, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat - I.T.P.F Giurgiu s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră, cetățeanul român O.R., în vârstă de 32 de ani, la volanul unui autoturism marca Mercedes-Benz, înmatriculat în Bulgaria.


Acţionând în baza unei analize de risc, polițiștii de frontieră au efectuat un control amănunțit asupra mijlocului de transport, ocazie cu care a fost descoperit, ascuns în portbagaj, un pistol cu gaz sub presiune, marca EKOL SPECIAL 99 și un număr de 30 cartuşe de calibru 9 mm, din care 20 cu bilă şi 10 cu gaz.

Cetățeanul român a declarat faptul că a achiziționat arma neletală şi cele 30 de cartuşe din Bulgaria și nu cunoștea faptul că este necesară o autorizaţie pentru procurarea şi deţinerea unei astfel de arme.


În urma celor constatate, poliţiştii de frontieră au procedat la reţinerea pe bază de dovadă a armei și muniției respective, iar în cauză au întocmit lucrare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrabandă calificată şi deținerea sau portul fără drept de arme neletale din categoria celor supuse autorizării, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie luate măsurile legale ce se impun.


sursa:politiadefrontiera.ro

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.