News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Cetățean turc cu documentul altei persoane, depistat la P.T.F. Calafat

Cetățean turc cu documentul altei persoane, depistat la P.T.F. Calafat


Poliţiştii de frontieră doljeni au depistat o persoană de sex feminin, cetăţean turc, care a încercat să intre ilegal în România, folosindu-se de paşaportul altei persoane.

În data de 15.10.2018, în jurul orei 08:30, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat-I.T.P.F.Giurgiu, s-a prezentat, pentru a intra în țară, un cetățean turc însoțit de o persoană de sex feminin. La controlul de frontieră femeia s-a legitimat cu un  paşaport eliberat de autorităţile din Turcia şi un permis de şedere eliberat de autorităţile franceze.

Cu ocazia verificării documentelor de călătorie, echipa comună de control formată din polițiști de frontieră români și bulgari a avut suspiciuni cu privire la fotografia paşaportului prezentat de către pasageră, motiv pentru care au fost efectuate verificări suplimentare. Astfel, s-a constatat că persoana respectivă nu este una şi aceeaşi cu cea din paşaportul si permisul de rezidenţă prezentate pentru control, motiv pentru care a fost condusă la sediul instituției pentru cercetări.

În continuarea cercetărilor, polițiștii de frontieră au descoperit, în urma controlului efectuat asupra bagajelor pasagerei, un document ce atesta statutul de solicitant de azil în Grecia. Astfel, colegii noștri au stabilit că persoana în cauză este cetățean turc, K.M., în vârstă de 31 de ani. Față de cele constatate, femeia a declarat că dorea să ajungă în Franţa și că a recurs la această metodă pentru că nu avea documente de călătorie valabile.

Polițiștii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei persoanei în cauză, iar conform protocolului româno-bulgar privind controlul comun la trecerea frontierei, aceasta a fost preluată de către autoritățile bulgare în vederea continuării cercetărilor și dispunerii măsurilor legale ce se impun.

sursa / politiadefrontiera.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu