News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Patru morţi, printre care şi doi copii, lângă Calafat, după impactul dintre o mașină și un TIR

Patru morţi, printre care şi doi copii, lângă Calafat, după impactul dintre o mașină și un TIR


Totul sa petrecut noaptea trecută, în jurul orei 22:30, în dreptul unei benzinării de la ieșirea din orașul Calafat. Șoferul unui automobil marca Audi Q7, în care se aflau atât iubita lui, cât și cei doi copii ai bărbatului, un băiat de 10 ani și o fetiță de 14 ani, a scăpat controlul volanului și a fost lovit de remorca unui tir staționat pe partea dreapta a drumului, în dreptul benzinăriei. În urma impactului, cu toții s-au stins.


"Un bărbat de 47 de ani din Maglavit, conducea un autoturism pe DN 56, în afara localității Calafat, direcția Calafat spre Craiova. Din cauza vitezei, a pierdut controlul autoturismului condus și a lovit o semiremorca tractata de un autotractor, care a fost stationat, parțial în afara carosabilului parte, iar șoferul acestui autotractor este un cetățean bulgar de 50 de ani, care nu este rănit. declara Mihaela Gîrd, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj. 

sursa / ziaruldecraiova.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu