Advertisement

Migranţi depistaţi de poliţiştii de frontieră doljeni în timp ce încercau să intre ilegal în ţară

Calafat News
luni, octombrie 08, 2018 | 13:35 Last Updated 2018-10-08T10:35:47Z

Poliţiştii de frontieră doljeni au depistat doi cetăţeni din Iran şi Irak care au încercat să intre ilegal în România, fără a efectua formalităţile de trecere a frontierei de stat, cu scopul de a ajunge într-un stat din vestul Europei.

În data de 08.10.2018, în jurul orei 05.30, poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat - I.T.P.F Giurgiu au observat pe sensul de intrare în ţară, două persoane care  au ocolit tonetele  de control si s-au deplasat pe jos spre gardul de protecţie al zonei de tranzit, încercând să  evite efectuarea controlului de frontieră

Imediat, poliţiştii de frontieră au declanşat o acţiune specifică, în urma căreia cele două persoane de sex masculin au fost interceptate şi conduse la sediul punctului de trecere pentru cercetări.

În cadrul verificărilor preliminare, poliţiştii au stabilit că cei doi barbaţi sunt cetăţeni din Iran şi Irak, în vârstă de 31, respectiv 32 de ani care au încercat să intre ilegal în România. Cei doi au declarat că intenţionau să ajungă într-un stat din vestul Europei şi au recurs la această metodă deoarece nu posedau documente de călătorie.

Conform protocolului româno-bulgar, cei doi cetăţeni au fost predaţi  Poliţiei de Frontieră Bulgare, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

sursa / politiadefrontiera.ro
Comments
comments that appear the responsibility of the commentator
  • Migranţi depistaţi de poliţiştii de frontieră doljeni în timp ce încercau să intre ilegal în ţară

Trending Now

Advertisement