Advertisement

Microbuz căutat de autorităţile din Belgia, descoperit la P.T.F. Calafat

Calafat News
luni, octombrie 01, 2018 | 14:51 Last Updated 2018-10-01T11:51:50Z

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, au depistat un cetăţean bulgar care conducea un microbuz marca Mercedes-Benz, căutat de autorităţile din Belgia.

În data de 29.09.2018, în jurul orei 17.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat - I.T.P.F Giurgiu, s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră, cetăţeanul bulgar G.S., în vârstă de 62 de ani, la volanul unui microbuz marca Mercedes-Benz, fabricat în anul 2015.

În urma verificărilor suplimentare, poliţiştii de frontieră au constatat că microbuzul figurează ca fiind ”bun căutat pentru confiscare”, alertă introdusă de autorităţile din Belgia, în data de 13.07.2018.

Faţă de cele constatate, cetăţeanul bulgar a declarat că a cumpărat microbuzul, în schimbul sumei de 18.000 euro şi nu avea cunoştinţă despre faptul că mijlocul de transport era căutat de autorităţi.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, iar microbuzul, în valoare de 83.000 de lei, a fost indisponibilizat la sediul S.T.P.F. Dolj, până la finalizarea cercetărilor.

sursa / politiadefrontiera.ro
Comments
comments that appear the responsibility of the commentator
  • Microbuz căutat de autorităţile din Belgia, descoperit la P.T.F. Calafat

Trending Now

Advertisement