News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

78 de sticle cu alcool descoperite în cabina unui camion, la P.T.F. Calafat

78 de sticle cu alcool descoperite în cabina unui camion, la P.T.F. Calafat


Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat au descoperit în cabina unui camion 78 litri alcool, pe care un cetăţean din Lituania a încercat să le introducă ilegal în ţară.

În data de 20.12.2018, la ora 14.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat - judeţul Dolj, s-a prezentat pentru a intra în ţară, la volanul unui camion înmatriculat în Lituania, un cetăţean lituanian care transporta fructe (kiwi), din Grecia pentru o firmă din Kazahstan.

Cu ocazia controlului efectuat asupra mijlocului de transport, poliţiştii de frontieră au descoperit în cabina şoferului, 78 de sticle cu alcool a câte un litru fiecare, respectiv 54 litri de coniac, 18 litri de vodcă şi 6 litri de rachiu, toate sticlele având aplicat timbru fiscal R. Bulgaria.

La cercetări, şoferul camionului a declarat faptul că a cumpărat alcoolul din Bulgaria, fără să ştie că această cantitate intră sub regimul codului fiscal românesc.

Întreaga cantitate de alcool, a cărei valoare pe piață se ridică la suma totală de 6.240 lei, a fost ridicată în vederea confiscării.

Poliţiştii de frontieră au sesizat Autoritatea Vamală, care a reținut  cantitatea de alcool, iar persoana în cauză a fost sancționată conform prevederilor art.449, alin. 3, lit. a, din legea 227/2015 privind Codul fiscal al României.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu