Advertisement

Microbuz căutat de autorităţile din Belgia, descoperit la P.T.F. Calafat

Calafat News
joi, decembrie 06, 2018 | 11:36 Last Updated 2018-12-06T09:36:40Z

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat - judeţul Dolj au depistat un cetăţean bulgar, care conducea un microbuz marca Mercedes, căutat de autorităţile din Belgia.

În data de 05.12.2018, în jurul orei 13:40, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat - I.T.P.F Giurgiu, s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră cetăţeanul bulgar B.M., în vârstă de 49 de ani, la volanul unui microbuz marca Mercedes, fiind fabricat în anul 2007.

În urma verificărilor suplimentare, poliţiştii de frontieră au constatat că microbuzul figurează în bazele de date ca fiind ”bun căutat pentru confiscare”, alertă introdusă de autorităţile din Belgia în data de 04.12.2018.

Faţă de cele constatate, cetăţeanul bulgar a declarat că a cumpărat microbuzul în schimbul sumei de 4.000 euro şi nu avea cunoştinţă despre faptul că mijlocul de transport era căutat de autorităţi.


În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, iar microbuzul, în valoare de 35.000 de lei, a fost indisponibilizat la sediul S.T.P.F. Dolj, până la finalizarea cercetărilor.

Comments
comments that appear the responsibility of the commentator
  • Microbuz căutat de autorităţile din Belgia, descoperit la P.T.F. Calafat

Trending Now

Advertisement