Advertisement

Un tânăr, reţinut în urma scandalului de ieri de la Calafat

Calafat News
luni, decembrie 10, 2018 | 13:09 Last Updated 2018-12-10T11:09:03Z

Dănuţ Zamfir, de 18 ani, din Calafat, a fost reţinut, aseară, pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj, în urma scandalului izbucnit, ieri, între două grupuri de persoane din municipiu. Astăzi, el urmează să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

A fost bătaie ca în filme, ieri, pe străzile din micul oraș Calafat. Două clanuri de țigani s-au întâlnit în plină stradă pentru a-și regla conturile după ce un incident rutier între doi tineri din familiile rivale rămăsese nesoluționat. După ce i s-au distrus două mașini, membrul unuia dintre clanuri a sunat la 112 și a anunțat poliția.

Primul polițist care a ajuns la fața locului nu a avut nicio șansă să se impună în fața furiei dezlănțuite a bătăușilor. Mai mult decât atât, pentru că a încercat să intervină, un atacator l-a lovit cu o bâtă peste mână. Omul legii s-a ales cu o fractură la degetul mâinii drepte și a necesitat îngrijiri medicale la spital.

După ce scandalul a fost înăbușit de intervenția mascaților, polițiștii și un procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Calafat au preluat cazul și i-au audiat toată noaptea pe cei implicați. Așa a fost descoperit și agresorul polițistului.

„În urma activităților desfășurate de către procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Calafat, împreună cu polițiști din cadrul Poliției Municipiului Calafat, a fost identificat un tânăr de 18 ani, din localitate, bănuit de săvârșirea infracțiunii de ultraj. Având în vedere probatoriul administrat în cauza, tanarul respectiv a fost reținut pentru 24 de ore.”, a declarat Cosmin Grădinaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj. 
Comments
comments that appear the responsibility of the commentator
  • Un tânăr, reţinut în urma scandalului de ieri de la Calafat

Trending Now

Advertisement