Un tânăr, reţinut în urma scandalului de ieri de la Calafat

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

Dănuţ Zamfir, de 18 ani, din Calafat, a fost reţinut, aseară, pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj, în urma scandalului izbucnit, ieri, între două grupuri de persoane din municipiu. Astăzi, el urmează să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

A fost bătaie ca în filme, ieri, pe străzile din micul oraș Calafat. Două clanuri de țigani s-au întâlnit în plină stradă pentru a-și regla conturile după ce un incident rutier între doi tineri din familiile rivale rămăsese nesoluționat. După ce i s-au distrus două mașini, membrul unuia dintre clanuri a sunat la 112 și a anunțat poliția.

Primul polițist care a ajuns la fața locului nu a avut nicio șansă să se impună în fața furiei dezlănțuite a bătăușilor. Mai mult decât atât, pentru că a încercat să intervină, un atacator l-a lovit cu o bâtă peste mână. Omul legii s-a ales cu o fractură la degetul mâinii drepte și a necesitat îngrijiri medicale la spital.

După ce scandalul a fost înăbușit de intervenția mascaților, polițiștii și un procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Calafat au preluat cazul și i-au audiat toată noaptea pe cei implicați. Așa a fost descoperit și agresorul polițistului.

„În urma activităților desfășurate de către procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Calafat, împreună cu polițiști din cadrul Poliției Municipiului Calafat, a fost identificat un tânăr de 18 ani, din localitate, bănuit de săvârșirea infracțiunii de ultraj. Având în vedere probatoriul administrat în cauza, tanarul respectiv a fost reținut pentru 24 de ore.”, a declarat Cosmin Grădinaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj. 

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.