News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Controale de amploare, în Calafat, după scandalul izbucnit în trafic între cele două familii din localitate

Controale de amploare, în Calafat, după scandalul izbucnit în trafic între cele două familii din localitate


Zeci de amenzi aplicate, permise de conducere reținute, certificate de înmatriculare retrase, peste 200 de persoane legitimate, acesta este bilanțul unei acțiuni derulate de polițiști, luni, în orașul Calafat, la o zi după scandalul izbucnit, în trafic, între cele două familii din localitate.

Potrivit purtătrului de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, aproximativ 190 de mașini au fost verificate, cu acest prilej, în cazul șoferilor prinși în neregulă fiind aplicate amenzi.

Ieri, poliţiştii Serviciului Rutier Dolj au organizat o acţiune de amploare pentru combaterea abaterilor la regimul circulaţiei pe drumurile publice şi reducerea riscului rutier în Calafat. Astfel, au fost controlate aproximativ 190 de autoturisme şi legitimate peste 200 de persoane, fiind efectuate 30 de testări cu aparatul alcooltest. În urma abaterilor constatate, poliţiştii au aplicat 69 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproximativ 22.000 de lei. Ca măsuri complementare, poliţiştii au reţinut trei permise de conducere şi au retras două certificate de înmatriculare”, a declarat Cosmin Grădinaru.

Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu