Advertisement

Controale de amploare, în Calafat, după scandalul izbucnit în trafic între cele două familii din localitate

Calafat News
marți, decembrie 11, 2018 | 13:46 Last Updated 2018-12-12T06:36:22Z

Zeci de amenzi aplicate, permise de conducere reținute, certificate de înmatriculare retrase, peste 200 de persoane legitimate, acesta este bilanțul unei acțiuni derulate de polițiști, luni, în orașul Calafat, la o zi după scandalul izbucnit, în trafic, între cele două familii din localitate.

Potrivit purtătrului de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, aproximativ 190 de mașini au fost verificate, cu acest prilej, în cazul șoferilor prinși în neregulă fiind aplicate amenzi.

Ieri, poliţiştii Serviciului Rutier Dolj au organizat o acţiune de amploare pentru combaterea abaterilor la regimul circulaţiei pe drumurile publice şi reducerea riscului rutier în Calafat. Astfel, au fost controlate aproximativ 190 de autoturisme şi legitimate peste 200 de persoane, fiind efectuate 30 de testări cu aparatul alcooltest. În urma abaterilor constatate, poliţiştii au aplicat 69 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproximativ 22.000 de lei. Ca măsuri complementare, poliţiştii au reţinut trei permise de conducere şi au retras două certificate de înmatriculare”, a declarat Cosmin Grădinaru.

Comments
comments that appear the responsibility of the commentator
  • Controale de amploare, în Calafat, după scandalul izbucnit în trafic între cele două familii din localitate

Trending Now

Advertisement