News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

46 de sticle cu alcool descoperite la P.T.F. Calafat

46 de sticle cu alcool descoperite la P.T.F. Calafat

FOTO: ARHIVĂ

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat au descoperit în cabinele a două camioane, cantitatea totală de 46 litri alcool, pe care doi cetățeni polonezi au încercat să îi introducă ilegal în ţară.

În data de 21.01.2019, la ora 13.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, s-a prezentat pe sensul de intrare în ţară, la volanul unui camion înmatriculat în Polonia, un cetăţean polonez, în vârstă de 35 de ani. Acesta transporta fructe din Grecia pentru o firmă din Polonia.

Cu ocazia controlului efectuat asupra mijlocului de transport, poliţiştii de frontieră au descoperit, în interiorul cabinei, cantitatea de 26 de sticle cu alcool, ce aveau aplicat timbru fiscal din R. Bulgaria.

În data de 22.01.2019, astăzi, la ora 07.10, la acelaşi punctul de trecere a frontierei, s-a prezentat pentru a intra în ţară, la volanul unui camion înmatriculat în Polonia, un cetăţean polonez, în vârstă de 38 de ani, care transporta legume din Turcia în Polonia.

La controlul de frontieră, au fost descoperite în interiorul cabinei un număr de 20 sticle cu alcool, ce aveau aplicat timbru fiscal din R. Bulgaria.

La cercetări, ambii şoferi au declarat faptul că au cumpărat alcoolul din Bulgaria, fără să ştie că această cantitate intră sub regimul codului fiscal românesc.

Întreaga cantitate de alcool a cărei valoare pe piață se ridică la suma de 2.880 lei, a fost ridicată în vederea confiscării.

Poliţiştii de frontieră au sesizat Autoritatea Vamală, care a reținut în vederea confiscării cantitatea de alcool, iar persoanele în cauză au fost sancționate, conform prevederilor art.449, alin. 3, lit. a, din legea 227/2015 privind Codul fiscal al României.   
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu