News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Activitate preventivă a Serviciului Rutier Dolj

Activitate preventivă a Serviciului Rutier Dolj

Foto / Arhivă
Ieri, 13 ianuarie, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Dolj - Biroul Drumuri Naționale și Europene au organizat o acțiune pentru prevenirea accidentelor rutiere generate de conducătorii de autovehicule care nu respectă regimul legal de viteză.

La acţiune au partcipat şi poliţişti din cadrul Biroului Rutier Craiova, dar şi din cadrul  Formațiunilor Rutiere Calafat, Băilești, Bechet, Dăbuleni, Filiași și Segarcea.

În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au constatat 144 de abateri, pentru sancţionarea cărora au fost aplicate amenzi în valoare de peste 34.000 lei. 82 de conducători auto au fost sancţionaţi pentru nerespectarea limitelor legale de viteză, iar 62 pentru alte abateri. Ca măsuri complemenatre, au fost reţinute 14 permise de conducere.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu