Mâine se redeschid şcolile. Se va face un triaj de sănătate foarte sever

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus
Ecaterina Andronescu a anunțat că luni, 28 ianuarie, se redeschid școlile și grădinițele

Școlile și grădinițele se redeschid începând de luni, 28 ianuarie! Anunțul a fost făcut de Ministrul Educației, Ecaterina Andronescu, ce a explicat că, pentru elevi, aceasta va fi ultima săptămână, înainte de vacanța intersemestrială. De asemenea, ministrul a motivat că, în perioada aceasta, se încheie situația școlară, iar închiderea școlilor pe fondul răspăndirii virusului gripal ar fi bulversat situația.

„Se duc la şcoală pentru că săptămâna care începe mâine este ultima săptămână din semestru. Ca urmare, se încheie situaţiile şcolare şi noi nu putem să bulversăm încheierea semestrului. Invit pe toţi colegii profesori, invit pe părinţi şi pe copii să se pregătească pentru ziua de mâine. Este zi de şcoală şi va fi toată săptămâna”, a declarat ministrul Educației. 

Totodată, Ecaterina Andronescu a menționat că în fiecare unitate de învățământ se face un triaj în fiecare dimineață, pentru a se limita îmbolnăvirea elevilor cu virusul gripal.

Școlile și grădinițele se redeschid de luni, 28 ianuarie
„Îmi pun speranța că părinții sunt responsabili (…) Și școala are obligația să vegheze cu toată seriziotatea pentru a nu extinde stările de boală în colectivități”, a precizat ministrul.
ministrul a motivat că, în perioada aceasta, se încheie situația școlară, iar închiderea școlilor pe fondul răspăndirii virusului gripal ar fi bulversat situația școlară

Mai mult, aceasta a făcut un apel către părinți cerând să nu îi aducă la școală dacă sunt bolnavi. Vă reamintim că unitățile de învățământ au fost închise vineri, în data de 25 ianuarie, atunci când ministrul Educației a decis ca elevii să primească o zi liberă drept urmare a recomandărilor Ministerului Sănătății privind limitarea extinderii circulației virusului gripal în rândul elevilor și preșcolarilor. Aceasta este ultima săptămână de cursuri înainte de vacanța intersemestrială, în perioada 2-10 februarie.  Numărul deceselor provocate de gripă a ajuns la 39, fiind confirmate peste 5.000 de cazuri de îmbolnăvire până la ultima raportare.

sursa: stirimondene.fanatik.ro

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.