Medalii pentru sportivii calafeteni la Cupa Severinului


Sâmbătă 26 ianuarie,  Sala Polivalentă din Drobeta Turnu Severin a găzduit cea de-a VIII-a ediție a Cupei Severinului la Judo.

Peste 30 de cluburi din țară și 5 din străinătate, din Serbia, Bulgaria și Macedonia, s-au prezentat la competiția de la malul Dunării. Turneul organizat de CSM Drobeta Turnu Severin, în colaborare cu Primăria Municipiului Drobeta Turnu Severin, s-a desfășurat sâmbătă, de la ora 09:00, la categoriile de vârstă U13, U15, U18 și U23. Cupa Severinului e prima competiție internațională a anului.


Printre reprezentanții României s-au numărat și câțiva sportivi de la C.S. "Independența" Calafat. Aceștia au reușit să urce de șase ori pe podium, obținând astfel un loc I, prin Rusu Andreea (+57kg., U13), două locuri II, prin Catana Luciana (48kg., U15) și Petrescu Patricia (+63kg., U15), trei locuri III, prin Ticu Raul (55kg., U13), Danciulescu Andrei (42kg., U15) și Fudulu Sebastian (46kg., U15). (Constantin Samir-locul VII-38kg., U13).

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.