News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Medalii pentru sportivii calafeteni la Cupa Severinului

Medalii pentru sportivii calafeteni la Cupa Severinului


Sâmbătă 26 ianuarie,  Sala Polivalentă din Drobeta Turnu Severin a găzduit cea de-a VIII-a ediție a Cupei Severinului la Judo.

Peste 30 de cluburi din țară și 5 din străinătate, din Serbia, Bulgaria și Macedonia, s-au prezentat la competiția de la malul Dunării. Turneul organizat de CSM Drobeta Turnu Severin, în colaborare cu Primăria Municipiului Drobeta Turnu Severin, s-a desfășurat sâmbătă, de la ora 09:00, la categoriile de vârstă U13, U15, U18 și U23. Cupa Severinului e prima competiție internațională a anului.


Printre reprezentanții României s-au numărat și câțiva sportivi de la C.S. "Independența" Calafat. Aceștia au reușit să urce de șase ori pe podium, obținând astfel un loc I, prin Rusu Andreea (+57kg., U13), două locuri II, prin Catana Luciana (48kg., U15) și Petrescu Patricia (+63kg., U15), trei locuri III, prin Ticu Raul (55kg., U13), Danciulescu Andrei (42kg., U15) și Fudulu Sebastian (46kg., U15). (Constantin Samir-locul VII-38kg., U13).

Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu