Trei tineri din Ciupercenii Noi au fost reţinuţi, după ce au ameninţat poliţiştii cu furci şi topoare

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

Trei tineri din Ciupercenii Noi au fost reţinuţi, după ce au ameninţat poliţiştii cu furci şi topoare. Aceştia voiau să scape basma curată, după ce fuseseră prinşi în flagrant la furat de lemne.

Marţi, 29 ianuarie, un poliţist din cadrul Postului de Poliţie Ciupercenii Noi, aflându-se în exercitarea atribuţiilor de serviciu împreună cu un elev din cadrul unei şcolii de poliţie şi un poliţist local, au depistat trei tineri, cu vârste cuprinse între 19 şi 22 de ani, toţi din Ciupercenii Noi, în timp ce sustrăgeau material lemnos din pădurea situată în extravilanul localităţii de domiciliu.

Cei trei au abandonat materialul lemnos şi s-au îndreptat cu atelajul hipo către locuinţă, în timp ce proferau injurii şi ameninţări cu acte de violenţă poliţiştilor.

Când au ajuns la locuinţa lor, cei trei tineri au ieşit din curte înarmaţi cu topoare şi furci, continuând să adreseze injurii şi ameninţări.

La faţa locului au fost dirijate mai multe echipaje de poliţie, ordinea publică fiind restabilită, iar persoanele recalcitrante conduse la sediul poliţiei.

Cercetările au fost preluate de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Calafat, în cauză întocmindu-se dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj.

Faţă de persoanele în cauză a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 ore, urmând ca, în cursul acestei zile, să fie prezentaţi Judecătoriei Calafat cu propunere de arestare preventivă.

Trimiteți un comentariu

Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.