Advertisement

Trei tineri din Ciupercenii Noi au fost reţinuţi, după ce au ameninţat poliţiştii cu furci şi topoare

Calafat News
miercuri, ianuarie 30, 2019 | 11:34 Last Updated 2019-01-30T09:34:12Z

Trei tineri din Ciupercenii Noi au fost reţinuţi, după ce au ameninţat poliţiştii cu furci şi topoare. Aceştia voiau să scape basma curată, după ce fuseseră prinşi în flagrant la furat de lemne.

Marţi, 29 ianuarie, un poliţist din cadrul Postului de Poliţie Ciupercenii Noi, aflându-se în exercitarea atribuţiilor de serviciu împreună cu un elev din cadrul unei şcolii de poliţie şi un poliţist local, au depistat trei tineri, cu vârste cuprinse între 19 şi 22 de ani, toţi din Ciupercenii Noi, în timp ce sustrăgeau material lemnos din pădurea situată în extravilanul localităţii de domiciliu.

Cei trei au abandonat materialul lemnos şi s-au îndreptat cu atelajul hipo către locuinţă, în timp ce proferau injurii şi ameninţări cu acte de violenţă poliţiştilor.

Când au ajuns la locuinţa lor, cei trei tineri au ieşit din curte înarmaţi cu topoare şi furci, continuând să adreseze injurii şi ameninţări.

La faţa locului au fost dirijate mai multe echipaje de poliţie, ordinea publică fiind restabilită, iar persoanele recalcitrante conduse la sediul poliţiei.

Cercetările au fost preluate de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Calafat, în cauză întocmindu-se dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj.

Faţă de persoanele în cauză a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 ore, urmând ca, în cursul acestei zile, să fie prezentaţi Judecătoriei Calafat cu propunere de arestare preventivă.
Comments
comments that appear the responsibility of the commentator
  • Trei tineri din Ciupercenii Noi au fost reţinuţi, după ce au ameninţat poliţiştii cu furci şi topoare

Trending Now

Advertisement