Doi cetăţeni turci depistaţi de poliţiştii de frontieră în timp ce încercau să intre ilegal în ţară

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, au depistat doi cetăţeni din Turcia care au încercat să intre ilegal în România, fără a efectua formalităţile de trecere a frontierei de stat, cu scopul de a ajunge într-un stat din vestul Europei.

În această dimineaţă, în jurul orei 05.30, poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat - I.T.P.F Giurgiu au observat, pe sensul de intrare în ţară, două persoane care au ocolit tonetele de control şi s-au deplasat pe jos spre gardul de protecţie al zonei de tranzit, încercând să evite efectuarea controlului de frontieră.

Imediat, poliţiştii de frontieră au declanşat o acţiune specifică, în urma căreia cele două persoane au fost interceptate la o benzinărie din apropierea punctului de trecere a frontierei.

În cadrul verificărilor preliminare, poliţiştii de frontieră au stabilit că este vorba de doi cetăţeni turci, în vârstă de 17, respectiv 47 de ani, care au încercat să intre ilegal în România.

În urma controlului specific au fost descoperite asupra lor două cărţi de identitate bulgăreşti false. Cei doi au declarat că intenţionau să ajungă într-un stat din vestul Europei şi au recurs la această metodă deoarece nu deţineau documente de călătorie valabile.

Conform protocolului româno-bulgar, persoanele în cauză au fost predate  Poliţiei de Frontieră Bulgare, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.